©2018 by Joyce van de Langenberg

  • Facebook Vintage Stamp
  • Instagram Vintage Stamp

Welkom op mijn site, leuk dat je er bent!

Ik ben Joyce van de Langenberg en ben 20 jaar (ik word 21 jaar in Suriname!) Ik ga er eigenlijk vanuit dat ik me niet meer aan je hoef voor te stellen, aangezien je op mijn site bent beland en me dus waarschijnlijk wel kent. Toch wil ik je graag wat meer vertellen over wat ik precies in Suriname ga doen. Klaar voor? Komt 'ie: 
 

Op 28 december 2017 vertrek ik samen met Janneke en Marleen naar Paramaribo om hier tien weken les te geven op een basisschool. Ik ga aan de slag in een bovenbouwgroep op de Sint Clemensschool in Paramaribo. Hier ben ik drie dagen in de week aanwezig en ga ik lesgeven en verschillende activiteiten uitvoeren. Naast het lesgeven op de basisschool ben ik natuurlijk ook bezig met verschillende opdrachten die ik vanuit Nederland heb meegekregen. Ik ga je nog veel meer vertellen over deze lessen en opdrachten, maar daarvoor raad ik je aan om mijn blog in de gaten te houden. 

Naast alle lessen, opdrachten en activiteiten heb ik natuurlijk ook vrije dagen! Op deze dagen hoop ik heel veel van Paramaribo en Suriname te kunnen zien en nieuwe mensen te leren kennen. Ik ben dan ook van plan om veel excursies en tripjes te gaan doen. 

Kortom, het wordt een groot avontuur! Reis je met me mee? 

Even voorstellen...

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now