©2018 by Joyce van de Langenberg

  • Facebook Vintage Stamp
  • Instagram Vintage Stamp

Foto's en filmpjes

Bij een blog mogen de foto's en filmpjes natuurlijk niet ontbreken.

Op deze pagina staan alle foto's en filmpjes van de hoogtepunten van mijn tijd in Suriname. 

Veel kijkplezier! 

Brownsberg en Ston Island

Op 3 en 4 januari ben ik naar het binnenland van Suriname geweest en heb ik Paramaribo voor twee dagen achter me gelaten. Een groot avontuur!! Ziplinen, quad rijden, het Brokopondomeer bezoeken, slapen op Ston Island, verschillende fruitsoorten proeven, varen, aapjes spotten, de Brownsberg beklimmen en uiteindelijk 'zwemmen' onder Ireneval. Wat heb ik genoten! 

Bigi Pan, Nickerie

Op 19 en 20 januari mochten wij weer op onze tweede trip, dit keer gingen wij naar Bigi Pan in het district Nickerie. Super tof! Ik heb echt genoten van de dagen op het water. Kajakken, kaaimannen, slangen, Rode Ibissen, flamingo's spotten en een moddergevecht. Heerlijke dagen gehad! 

Apiapaati, Boven-Suriname

25 t/m 28 januari ben ik voor vier dagen weer het binnenland van Suriname in geweest. Deze keer verbleef ik op Apiapaati, een klein eilandje vrijwel aan het einde van de Surinamerivier. Het was een lange reis om er te komen, maar het was meer dan de moeite waard! De Ananasberg beklimmen, raften in de watervallen, zwemmen in de stroomversnellingen, Marrondorpen bezoeken, heerlijk eten, kaaimannen, slangen, vogelspinnen en allerlei andere dieren spotten. Het was weer een feestje! 

Op 8 februari was het weer zover: we gaan weer op trip! Op naar West-Suriname, op naar Blanche Marie en Apoera! De eerste dag stond in het teken van 'back to basic', oftewel: Expeditie Suriname! Geen douche, geen toilet en slapen onder de sterren in een hangmat. De tweede dag reden we door naar Apoera, waar we op een hele mooie locatie mochten slapen. De derde dag stond in het teken van Blanche Marie en de vierde dag bestond uit de terugtocht naar huis (bijna 10 uur rijden...). En onderweg kwamen we de mooiste dieren tegen! Wat een avontuur!

Blanche Marie en Apoera

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now