©2018 by Joyce van de Langenberg

  • Facebook Vintage Stamp
  • Instagram Vintage Stamp

Afscheid nemen bestaat niet

Dit is het dan, mijn allerlaatste blog vanuit het warme en mooie Suriname. Een lang blog gaat het niet worden, want ik ben druk bezig met het inpakken van mijn koffer en het kopen van de laatste souvenirs en cadeautjes en daar gaat nog best veel tijd in zitten. Toch wil ik je op deze manier bedanken voor het meereizen en het lezen van mijn soms wel erg lange verhalen. Ik hoop dat je ervan genoten hebt en ik je een beetje mee heb kunnen nemen in mijn avontuur. En een avontuur was het zeker! 

De afgelopen tien weken zijn voorbij gevlogen. Ik heb zoveel gezien, gedaan en vooral genoten. Wat  was het bijzonder om voor 2,5 maand in dit land te wonen, er voor de klas te staan en ondertussen te reizen en nieuwe mensen en culturen te leren kennen. Van het Surinaams leren koken en raften in de watervallen, tot het knuffelen met een luiaard en het spotten van jaguars. Ik heb van ieder moment genoten! 

 

Morgenavond is het zover en begint de lange reis naar huis en woensdag 7 maart land ik weer op Schiphol. Dit voelt goed, want ik kan niet wachten om iedereen weer te zien. Toch voelt het ook heel raar om deze vertrouwde plek aan de andere kant van de wereld, de mensen en een aantal (nieuwe) vriendinnen achter te laten. Suriname, wat ben je mooi! 

 

Lieve allemaal, bedankt voor alle leuke en lieve berichtjes, vrolijke vragen en grappige verhalen. Het was fijn om jullie toch een beetje bij me te hebben. Ik ga nu verder met het pakken van mijn spullen. Berg de chocola maar vast goed op en geniet nog even van de rust. Ik zie jullie snel weer en kan stiekem ook niet meer wachten. 

 

Tot in Nederland! 

 

Liefs, Joyce 

 

P.S. Op 24 februari heb ik een super leuke verjaardag gehad met allemaal lieve mensen. Mijn verjaardag veranderde spontaan in een verjaardagsweekend en dat was geweldig! We vlogen in een helikopter, aten pannenkoeken, gingen zwemmen en als klap op de vuurpijl kreeg ik naast een berg chocola en een super mooi armbandje, een heel bijzonder verjaardagscadeau: een filmpje met verjaardagswensen en lieve woorden van allemaal lieve en leuke mensen. En, niet te vergeten: de beste taart ooit! 

 

P.P.S. Op 2 maart hebben wij, samen met half Suriname, Holi Phagwa gevierd in de Palmentuin en op het Onafhankelijkheidsplein. Wat een heerlijk, kleurrijk feest! 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

RECENTE BERICHTEN:
ZOEKEN:

February 6, 2018

December 31, 2017

Please reload

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now